Belsav - Çevre Sağlığı, Dezenfektan ve Böcek İlaçlama


Temizlik Bizim İşimiz
Günümüzde yaşanan Korona virüs salgınından sonra insanların hem kişisel hem de Çevre Sağlığı konusunda daha hassas bir şekilde davranmaya başladığını söyleyebiliriz. Özellikle temizlik konusunda duyulan ihtiyaçlar hem sağlık açısından hem de hastalığın yayılmaması açısından oldukça önemli bir olgu olduğundan dolayı temizlik ürünlerine olan talepte de artış yaşanmıştır. Bununla birlikte bu talebi kötü niyetle değerlendirerek fırsatçılık yapma peşinde koşan birçok firma da ortaya çıkmıştır. Bu durum aynı zamanda elinde ki ürünü normal satış fiyatının iki hatta üç katı fiyatlara satışa sunan kişileri deşifre ederken bu durumun bir fırsata dönüşmesini sağlayan kişiler de vatandaşlar tarafından teessüfle karşılanmaktadır. 

Bu noktada biz Belsav olarak sizlere başta Böcek ilaçlama olmak üzere birçok konuda hizmet etmeye devam ediyoruz. Özellikle günümüzde yaşanan fırsatçılık akımına karşı durarak her ürünü kendi normal satış fiyatından satmaya devam ediyoruz. Bununla birlikte stokçuluk yapanlara karşı da elimizde bulunan tüm ürünlerin satışını yaparak gerekli önlemlerimizi alıyoruz. Bu kapsamda Dezenfektan ürün tedariki konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamayacağımızı ifade ederken aynı zamanda herhangi bir fahiş fiyat artışının da yapılmayacağını söyleyebiliriz. Bu durum her ne kadar sektörde çok ciddi tepkilerle karşılanıyor olsa da asla insan sağlığını ikinci plana atabilme düşüncesine sahip olmayacağız. Bununla birlikte gerekli olan tüm temizlik ürünü ihtiyaçlarınıza cevap verebilecek durumda olduğumuzu rahatlıkla ifade edebiliriz.

Haşere ilaçlama

Günümüzde Haşere ilaçlama konusu da oldukça öne çıkan hizmetler arasında yer almaya başlamıştır. Özellikle yarasadan bulaştığı düşünülen korona virüsünden sonra haşerelere karşı daha dikkatli olmaya başlandığını söyleyebiliriz. Bu noktada yapılan çalışmalara talep artarken aynı zamanda bu alanda da bir yoğunluğun oluştuğunu söyleyebiliriz.
Haşere sorunu özellikle insan sağlığını doğrudan etkilediği için insanların hızlı bir şekilde çözüm bulmak istediğini söyleyebiliriz. Bu konuda yine Belsav olarak sizlere hizmet veremeye devam ediyoruz. Oluşan yoğun talebe cevap verebilme adına çalışan personellerimizin sayısında artışa giderken aynı zamanda kullandığımız ilaçlama ürünlerinde de daha etkili çözümler üretmeye başladığımızı söyleyebiliriz.

Fare ilaçlama

Fare ilaçlama konusu da yine oldukça gündemde olan konuların başında. Özellikle tarihte birçok bulaşıcı hastalığın fareden insanlara bulaştığı düşünülecek olursa aslında ne kadar dikkatli olmamızın gerekli olduğu da daha iyi anlaşılacaktır. Bu kapsamda yapılacak olan tüm işlemlerin yanı sıra herhangi bir fare belirtisine karşı gerekli önlemleri almanız gerekmektedir. Bu önlemleri almadığınız durumlarda ise hastalanma riskiniz ortaya çıkarken aynı zamanda hastalığın bir salgına dönüşmesine de neden olabileceksiniz.
Bu konuda sizlere Belsav olarak tüm imkanlarımızı sunarken aynı zamanda ihtiyacınız olan ürünleri fahiş fiyatlar yerine kendi fiyatlarına almanız konusunda yardımcı oluyoruz. Özellikle kişisel ve çevre sağlığı konusunda daha hassas davranabilmeniz için de bir fırsat oluşturmuş olmaktayız.

https://www.belsav.com.tr/

Belsav - Çevre Sağlığı, Dezenfektan ve Böcek İlaçlama

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Duman Değil Buhar I Türkiyenin En Büyük Vape Mağazası

Musa Bey Un - Doğadan Sofralarınıza

Uyku Problemi - Adil Maviş