Uyku Problemi - Adil Maviş


Bitmeyen Uyku Problemlerinizden Kurtulmak Artık Çok Kolay

Çoğu sıkıntı ve üzüntüden dolayı günümüz insanları uyku problemi çekmekte ve geceleri onlar için adeta bitmeyen bir eziyet olmaktadır. Kimilerine göre bitmeyen borçları kimine göre aile huzursuzluğu kimine göre dünya telaşı kimine göre ise kimi rahatsızlıklar insanların uyku problemleri çekmesinde öncelikli etkenlerdendir. İnsanlar bu tür durumlarda kendilerini rahat hissetmediklerinden dolayı özellikle de geceleri huzursuz olmakta ve bu da uykularını olumsuz etkilemektedir. Hastaneye gidip farklı iyileşme yöntemleri deneseler de bir türlü sorunlarını tam olarak kökten çözemeyen bu yöntemler sadece uygulamada kalmakta ve insanları uyku sıkıntılarından kurtaramamaktadır. Adana'da yaşayan kayın biraderim de eşiyle yaşadığı sorunlardan dolayı geceler bir damla uyuyamıyor ve adeta hayatından eziyet çekmekteydi. Ta ki sanal ortamda tanıştığı profesyonel koçluk hizmeti veren kişi ile tanışıncaya kadar. Tüm yönleri ile kayın biraderimi dinleyen ve olaya bir hasta terapist ilişkisinden ziyade danışan yardım eden niteliğinde görüşmeler sağlayan bu kişi ile karşılıklı birkaç seans görüşmelerinden sonra tüm uykusuzluk sorununun ortadan kalktığını gördük. Bir dost bir arkadaş gibi dertlerini dinleyen ve ona söylediği telkinlerle kayın biraderimi baştan yaratan bu kişi daha yüzlerce bu durumda olan kişiye yardımlarını hiç esirgememiş ve onların tekrar eski sağlıklarına kavuşmak için elinden gelen her şeyi yaparak eskisi gibi mutlu huzurlu bir şekilde yaşamalarına yardımcı olmuştur. Farklı dallarda aldığı eğitimler ile birçok alanda terapi veren bu kişi Adil Maviş Uyku Problemleri başlığı altında internet ortamında hizmet vermekte olup www.doktortakvimi.com/adil-mavis adresinden bu kişi ile irtibata geçebilirsiniz. Ne tür uyku probleminiz varsa hiç çekinmeden bu kişi ile konuşabilir ve anında uygun terapileri almaya başlayabilirsiniz. Üstelik büyük bir gizlilik ile yürütülen bu terapi hiçbir zaman ikinci ya da üçüncü şahıslara aktarılmayacak olup sadece terapist tarafından bilinecektir. Sizler de artık bu uykusuz gecelerden yorulmuş ve sıkılmış iseniz yukarıdaki linki takip etmenizi öneriyoruz. Eski günlerine özlem duyanlar ve deliksiz bir uyku çekmek isteyenler bu yazımızı okuyup dikkate almanızı öneriyoruz.

Anahtar Kelimeler : PsikologAile PsikologuAdil MAVİŞ 


Uyku Problemi - Adil Maviş

Yorumlar

  1. Yüzlerce bu durumda olan kişiye yardımlarını hiç esirgememiş ve onların tekrar eski sağlıklarına kavuşmak için elinden gelen her şeyi yaparak eskisi gibi mutlu huzurlu bir şekilde yaşamalarına yardımcı olmuş bu kişi bana gelince neden bir kötülük yapar anlayamıyorum. Oysa ben ona yardım istemek için gitmiştim.
    Karşıma çıkan kişi Nuri Alço'nun rafine versiyonudur. Uzmanlık alanındakı maharetini bu konuya da ustalıkla uyarlayabildigine bizzat şahit oldum. Tabi, ücret karşılığında. Benim tavsiyem: bunu hazmedebilecek 'olgunluğu' gösteremeyen bayanlar lütfen uzak dursunlar. Zira bu kişi, kendisinden beklenenin aksine, ne kişisel ne de mesleki ahlak çizgilerini aşmada bir beis görmeyebilir.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Duman Değil Buhar I Türkiyenin En Büyük Vape Mağazası

Musa Bey Un - Doğadan Sofralarınıza